Tribo.cz

Diskuze Šipka

Litujete,že ste si nechali udělat některou kérku?

dehet

Zdravím,už delší dobu plánuju,že se nechám tetovat,ale furt si nejsu jistej svým výběrem.Mám několik kamarádů,kterým není ani 25 let a už si některé kérky nechaly odstranit.Nerad bych dopadl stejně,proto se rád poučím i z vašich zkušeností.

autor: dehet datum: 19.02.2012 15:15
přečteno: 2851x přidat nové téma
Přidat odpověď
Uživatel
uživatel: Farar reagovat 03.05.2012. 15:48

Ahoj tak z cela upřímě jsem jeden z těch co tetování mazali Winkbylo mi 20 když jsem se poprvé nechal tetovat nechal jsem si vikinga na rameno pár let v pohodě ale postupem času jsem si začal uvědomovat že k tomu nemám žádný vztah.
Asi dva roky jsem pracoval na novém návrhu musel jsem podstoupit pár lejzrových sezení protože se jednalo o předělávku cover-up.
Je mi 32 a jak cover-up dopadl můžeš zjistit na mém profilu každopádně moje kérka je moje originál nikdo takovou nemá a je to z mého života takže moc pro mě znamená.
Snad si z toho něco vemeš každopádně hodně štěstí při výběru Wink

Uživatel
uživatel: tata reagovat 12.04.2012. 20:06

je mi 42 a tetování mám a nelituji chci ještě aspon jedno ale neumím to nakreslit chci začáteční písmena dětí J M M G kdo mi udělá návrh chci to na hrudník na srdce návrhy na petr.richter@seznam.cz děkuji

Uživatel
uživatel: Irene reagovat 29.03.2012. 23:04

nelituju,chtěla bych rozšířit.jednu mám na kotníku..ta právě je malinká a já toužím mít čmárnuto víc a má pro mě zásadní význam obě promyšldruhá mezi krkem a lopatkou ještěrka , obě promyšlené s pětiletým rozestupem, nádhera piersu a tetování propadám už i jako mamina dvouměsíčního syna, doufám že bude chtít taky Lol klidně mu první promyšlenou zaplatím...

Uživatel
uživatel: ircza reagovat 10.05.2012. 15:47

To by mě zajímalo, co se na takové ještěrce dá promýšlet???

Uživatel
uživatel: artbody reagovat 17.03.2012. 15:44

Lituju pouze toho, že jsem se nenechal tetovat dřív....mohl jsem být dál

Uživatel
uživatel: amberisdead reagovat 02.03.2012. 12:55

Nikdy toho nelituji a litovat nebudu!!! Dost lidí se mě ptá co budu dělat až se mi to zevšední, mám pro ně jednoduchou odpověď, nezevšední!! a kort tetování!! To co mám jsem si nechala dát s rozmyslem, něco poznamenalo můj život a já chci aby to ostatní viděli!!! A proto nelituji ničeho!!! Život se má prožít a ne přežít a s tetováním to platí dvojnásob

Uživatel
uživatel: bararihova reagovat 01.03.2012. 18:09

Nelituju toho, že jsem se nechala potetovat. Na své rvní kéerce jsem byla v 17. Jasně, to co tam mám, není žádný zázrak. Ale já do toho šla s tím, že jednou budu počmáraná od hlavy až k patě. Takže mám na levé paži ještěrku a te%d se jen vymýšlí, zda se zakomponuje do rukávu, nebo přetetuje uplně. Ale stejne toho nelituju, nestydim se za to. Proste ke me patri.

Uživatel
uživatel: dehet reagovat 29.02.2012. 21:02

díky za názory,vypadá to,že nikdo svého tetování nelituje.Ale napadá mě další otázka:Dovolí vůbec někomu jeho hrdost,přiznat si to tady??

Uživatel
uživatel: CityRocker reagovat 24.02.2012. 14:21

nelitoval a nelituju, akorat jak tu někdo psal, u některejch bych upravil proporce

Uživatel
uživatel: biohazarder reagovat 23.02.2012. 21:50

Zbožnuju tetování už od dětství... zlom pro mě byl, když jsem poprvé, někdy v 8- mi letech viděl film Vzpoura na lodi Bounty, jak se tam námořníci jejího veličenstva nechávali kerovat od domorodých šamanů... v té chvíli jsem se do tetování zamiloval :D ... a i když jsem moc chtěl mít svou první kerku co nejdřív tak jsem rád, že jsem počkal až do svých 22 let... a i když bych ji ted možná dal na jiné místo rozhodně jí nelituju a už vůbec bych se ji newzdal... bude mou součástí až do zbytku mých dní ,)

Uživatel
uživatel: Pytel reagovat 23.02.2012. 19:37

osobně si myslim, že pokud jde o jednu kérku, tak hodně promyslet..pokud plánuješ kabát, rukáv apod..nebál bych se..taky si říkám, že bych svoje kérky líp upravil, ale jsou tam, je to kus mý duše a nelituju jich.. Wink

Uživatel
uživatel: hrbek.v reagovat 22.02.2012. 21:12

důležitý je taky vybrat místo....to je jediný čeho "lituju"..není to lítost v tom pravym slova smyslu.., že jsem si nevybral jiný místo..teď chci totiž tetování přez celý záda..a nevim jak to udělat, aby se kotva nemusela překrývat..ale něco určitě vymyslim

Uživatel
uživatel: Lucie11 reagovat 22.02.2012. 21:11

Svoje kérky jsem si nechala dělat po hodně dlouhé době rozmýšlení a nelituji toho. Je to má součást a já je miluji. Ale pokud nevíš nebo si nejsi jistý tím co chceš, raději ještě vyčkej.

Uživatel
uživatel: hrbek.v reagovat 22.02.2012. 21:06

Už asi bylo všechno řečeno..pokud pro tebe má tetování hlubší význam, nemůžeš toho nikdy litovat..je pořád dost lidí co to dělá jen jako dekoraci nebo z hecu, že to má kámoš taky..v tom případě bych taky doporučil nějakej ten pátek počkat..a pokud se tvuj názor nezmění..jdi do toho

Uživatel
uživatel: Renie42 reagovat 22.02.2012. 19:33

nelituji ničeho. první kéru jsem měla když mi bylo 27, docela stará páka na první tetování Razz jelikož jsem nad každým motivem dost dlouho přemýšlela, tak vím, že nebudu litovat. náhodou jsem našla jednu moji kérku v časopisu Tetování. náhodně si listuju, koukám a vybrali si moji kočku, co mám na rameni. v tu chvíli mě proběhla vlna uspokojení a pýchy, že to bylo někde vidět Wink

Uživatel
uživatel: sosawosa reagovat 21.02.2012. 13:19

já tetování miuju od puberty, chtěla jsem se nechat tetovat už v 18, ale jsem ráda že jsem zabrzdila, poněvadž to byl teda tatér netatér, podivný týpek, který tetoval za flašku vodky :-D poprvé jsem se nechala tetoval v 25, mám 3 kérky a nelituju ani jedný...jo jedný jsem litovala, že je tak malá a to se vyřešilo rozšířením :-D chce to hlavně kvalitního tatéra, který poradí s motivem. Wink

Uživatel
uživatel: t.brozkova reagovat 21.02.2012. 11:54

já toho rozhodně nelituju, na první kérce jsem byla v 19, na zápěstí mám asi 10 cm velký "Carpe Diem" a nikdy toho litovat nebudu, tím jsem si jistá.
Zaprvé je to na místě, které není nijak výrazně vystrčené, když mám dlouhý rukáv není vůbec vidět.
Zadruhé je to opravdu něco, co pro mě hodně znamená a proto jsem si to nechala "zvěčnit".

Takže pokud máš taky něco takového, tak směle do toho Wink Exclaim

Uživatel
uživatel: wesna reagovat 20.02.2012. 10:53

to si právě řikám při pohledu na dnešní "děcka", který se nechávej zběsile kérovat, takže není problém narazit na adolescenty počmáraný od hlavy k patě.. jestli kérku chceš, tak si počkej rok, dva a pokud ji budeš chtít pořád, tak do toho jdi. Asi bych ti poradila na poprvý nějaký rozumnější místo (krk asi ne) a nad motivem dlouho přemýšlet. Já jsem šla poprvý pod strojek v 25 a jsem ráda, že jsem to neudělala dřív.. i tak mám na noze jednu věc, která nebyla promyšlená a i když toho vyloženě nelituju, znovu bych si ji tam vyrejt nenechala. howgh :)

Uživatel
uživatel: dehet reagovat 20.02.2012. 17:08

To je právě ono!Já osobně si myslím,že každé tetování by mělo mít pro člověka nějakej význam nebo smysl(např.vytetovat si jména svých dětí,symbol vlastniho ortodoxního vyznání nebo něco s čím bych se naprosto ztotožnil atd).Nerad bych měl jen nějaké dekorativní,ale zároven nemám zatím nic,s čím bych byl naprosto přesvědčenej. Neutral

Uživatel
uživatel: maggot4 reagovat 19.02.2012. 16:41

Tak já jsem toho nikdy ani na vteřinu nelitoval. Jsem rád, že jsem propadl tomuhle umění, díky kterýmu mám možnost se odlišit od ostatních. Pokud to nebereš jen jako módní záležitost a jsi připraven na to, že tě kvůli tomu některý jedinci budou považovat za odpad společnosti, tak se toho neboj a nech se pomalovat.

Komentáře mohou přidávat jen registrovaní uživatelé, registrujte se zde.

Litujete,že ste si nechali udělat některou kérku?

Inzerce
Tattoo studio
Studio

Vyberte si nejvhodnější tetovací salón ve vaší blízkosti ve 4 zemích Evropy na základě uživatelských refernecí.

Studio
Nejnovější videa
Japanese Tattoo HORIYOSHI III
Japanese Tattoo HORIYOSHI III
Colour N Coffee Chemnitz
Colour N Coffee Chemnitz
ROCK 'N' INK TATTOO FESTIVAL 2011
ROCK 'N' INK TATTOO FESTIVAL 2011
Poslední komentáře
RE: Tetovanie a predsudky v praci

Jsem učitelka na základní škole ( 1....

před 14 hodinami