Na tomto webu najdete vse o Bodymodification. Tetovani od samotnych korenu az po dnesek. Historie tetovani, katalog tattoo studii, prehled tattoo convention, galerie tetovani, take branding, skarifikation a dalsi. Pravydelne clanky o tetovani, reportaze a rozhovory. Videa, chat, diskuze, zalozeni profilu, hodnoceni a plno dalsiho.
Diskuze
Ochlpenie a tetovanie
Zdravím,
Chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosti alebo vie niečo o tomto, neviem či to nazvať problémom, ale dajme tomu o tomto probléme. Chcel by som si dať tetovanie na lýtko no bohužiaľ patrím k ľuďom, ktorí majú ochlpenia trochu viac. Doteraz som to nijako neriešil ani to to nemal v pláne holiť. No s nápadom dať sa tetovať to začínam trocha riešiť.
Ďakujem za každú rozumnú odpoveď.
autor: bestvo
datum: 12.02.2012 20:26
přečteno: 655x
přidat nové téma
Ochlpenie a tetovanie
Inzerce
Tattoo studio
Vyberte si nejvhodnější tetovací salón ve vaší blízkosti ve 4 zemích Evropy na základě uživatelských refernecí.
Nejnovější videa
Poslední komentáře
RE: Tetovanie a predsudky v praci
Jsem učitelka na základní škole ( 1....
před 14 hodinami
RE: Foto ID 15271
no fuj.. nechutne
před 21 hodinami
RE: Foto ID 17228
Výstižné tetování.. Ta holka je fakt...
před 21 hodinami
RE: Foto ID 17228
Hmm, tak to by sem si strašně přála....
před 22 hodinami
RE: Foto ID 17086
Práce Miloše Schovance
před 1 dny
RE: Foto ID 17182
krasa ...
před 2 dny
RE: Foto ID 8430
krasna cikulka aj kerka ...
před 2 dny
RE: Foto ID 4791
hesky!!! ...
před 2 dny

Registrovaných uživatelů: 
Žiletky, nebo vosk to jistí
já si nohy holím každý týden, na lýtku mám kérku. přece ji nenechám obrůst chlupama. bráchá má chlupatýho vetřelce na hrudi a chudáček se v těch chlupech ztrácí
nejlepší je asi potetovaný místo pravidelně holit...ať se jedná o ruku, nohu,...chlupatý tetování nevypadá zrovna nejlíp..
Komentáře mohou přidávat jen registrovaní uživatelé, registrujte se zde.