Na tomto webu najdete vse o Bodymodification. Tetovani od samotnych korenu az po dnesek. Historie tetovani, katalog tattoo studii, prehled tattoo convention, galerie tetovani, take branding, skarifikation a dalsi. Pravydelne clanky o tetovani, reportaze a rozhovory. Videa, chat, diskuze, zalozeni profilu, hodnoceni a plno dalsiho.
Diskuze
jak se staneš tatérem?
zajímalo by mě, jak k tomu ty lidi přijdou, že se stanou tatérama. Většina to štěstí s náhodama nemá. Tak jak se stane člověk tatérem?
autor: adel123
datum: 06.02.2012 21:04
přečteno: 786x
přidat nové téma
jak se staneš tatérem?
Inzerce
Tattoo studio
Vyberte si nejvhodnější tetovací salón ve vaší blízkosti ve 4 zemích Evropy na základě uživatelských refernecí.
Nejnovější videa
Poslední komentáře
RE: Tetovanie a predsudky v praci
Jsem učitelka na základní škole ( 1....
před 14 hodinami
RE: Foto ID 15271
no fuj.. nechutne
před 21 hodinami
RE: Foto ID 17228
Výstižné tetování.. Ta holka je fakt...
před 21 hodinami
RE: Foto ID 17228
Hmm, tak to by sem si strašně přála....
před 21 hodinami
RE: Foto ID 17086
Práce Miloše Schovance
před 1 dny
RE: Foto ID 17182
krasa ...
před 2 dny
RE: Foto ID 8430
krasna cikulka aj kerka ...
před 2 dny
RE: Foto ID 4791
hesky!!! ...
před 2 dny

Registrovaných uživatelů: 
Adél,chceš se stát tatérem? Podle toho co zjišťuješ tak asi jo,co? Zkus to jako já. Od malinka maluju a ve finále výbornej nápad u panáka proč netetuju,že bych to čmárání nějak využil. Po týdnu mi ruplo v bedně,koupil sem nějakej set,pár jehel,barvu a už jen začít.První to schytala prasečí kůže,pak syntetika a pak sem šel do sebe.Pak sem měl to štěstí že se mi nabídla kamarádka,druhé se to líbilo,tak to chtěla taky. Když budeš mít ten cit tak ti to pude,no a když ti to pude,seš tatér
to je daný z vrchu, tím se nejde stát, tím se musíš narodit.
noo ale jak si se k tomu dopracoval? to jsi prostě šel do nějakýho salonu a ptal se po práci? jak si k tomu prostě přišel? :))
no ono to bolo na dlhšie lakte, hlavne niekedy neboli také možnosti ako dnes, kúpiť si proste niekde mašinu to neexist, vozilo sa z vonku a keď za nepredstaviteľné prachy, tak isto to bolo aj s farbami a všetkým vybavením. začínalo sa odvážne: strojky poskladané z walkmanov, vlastnoručná výroba čiernej farby, podomácky robené trafá ale hlavne veľmi vďačné "skúšobné" objekty,hlavne počas vojenskej služby a tak. Ja konkrétne som to potom dlhý čas nerobil a keď som začal robiť , šporil som prachy a postupne si kupoval výbavičku, a mal som to šťastie že som sa dostal k týpkovi do shopu, ktorý mi bol ochotný ukázať zákutia, tipy,triky a zákonitosti tetovania...Potomcertifikát a ostatné je už len o čistej a dlhodobej drine.
no vidíš ale měj se to štěstí, že si potkal týpka.. co bych za tohle dala.. odkud se mám, já jako člověk co by to chtěl dělat, dorazit? :))
ale díky za odpovědi ;)
myslím, že dnes nájdeš pár štúdií, ktoré robia tattoo kurzy, samozrejme nebu to lacné, s tým rátaj.
neviem ako ostatných, ale mňa to ťahalo jak magnet...
Komentáře mohou přidávat jen registrovaní uživatelé, registrujte se zde.