Tribo.cz

Diskuze Šipka

jak se staneš tatérem?

adel123

zajímalo by mě, jak k tomu ty lidi přijdou, že se stanou tatérama. Většina to štěstí s náhodama nemá. Tak jak se stane člověk tatérem?

autor: adel123 datum: 06.02.2012 21:04
přečteno: 786x přidat nové téma
Přidat odpověď
Uživatel
uživatel: Ghostrider reagovat 03.04.2012. 11:28

Adél,chceš se stát tatérem? Podle toho co zjišťuješ tak asi jo,co? Zkus to jako já. Od malinka maluju a ve finále výbornej nápad u panáka proč netetuju,že bych to čmárání nějak využil. Po týdnu mi ruplo v bedně,koupil sem nějakej set,pár jehel,barvu a už jen začít.První to schytala prasečí kůže,pak syntetika a pak sem šel do sebe.Pak sem měl to štěstí že se mi nabídla kamarádka,druhé se to líbilo,tak to chtěla taky. Když budeš mít ten cit tak ti to pude,no a když ti to pude,seš tatér Wink

Uživatel
uživatel: spiderka55 reagovat 29.03.2012. 02:33

to je daný z vrchu, tím se nejde stát, tím se musíš narodit.

Uživatel
uživatel: adel123 reagovat 07.02.2012. 20:12

noo ale jak si se k tomu dopracoval? to jsi prostě šel do nějakýho salonu a ptal se po práci? jak si k tomu prostě přišel? :))

Uživatel
uživatel: kowler reagovat 07.02.2012. 23:15

no ono to bolo na dlhšie lakte, hlavne niekedy neboli také možnosti ako dnes, kúpiť si proste niekde mašinu to neexist, vozilo sa z vonku a keď za nepredstaviteľné prachy, tak isto to bolo aj s farbami a všetkým vybavením. začínalo sa odvážne: strojky poskladané z walkmanov, vlastnoručná výroba čiernej farby, podomácky robené trafá ale hlavne veľmi vďačné "skúšobné" objekty,hlavne počas vojenskej služby a tak. Ja konkrétne som to potom dlhý čas nerobil a keď som začal robiť , šporil som prachy a postupne si kupoval výbavičku, a mal som to šťastie že som sa dostal k týpkovi do shopu, ktorý mi bol ochotný ukázať zákutia, tipy,triky a zákonitosti tetovania...Potomcertifikát a ostatné je už len o čistej a dlhodobej drine.

Uživatel
uživatel: adel123 reagovat 08.02.2012. 16:38

no vidíš ale měj se to štěstí, že si potkal týpka.. co bych za tohle dala.. odkud se mám, já jako člověk co by to chtěl dělat, dorazit? :))
ale díky za odpovědi ;)

Uživatel
uživatel: kowler reagovat 08.02.2012. 19:55

myslím, že dnes nájdeš pár štúdií, ktoré robia tattoo kurzy, samozrejme nebu to lacné, s tým rátaj.

Uživatel
uživatel: kowler reagovat 07.02.2012. 08:50

neviem ako ostatných, ale mňa to ťahalo jak magnet... Smile

Komentáře mohou přidávat jen registrovaní uživatelé, registrujte se zde.

jak se staneš tatérem?

Inzerce
Tattoo studio
Studio

Vyberte si nejvhodnější tetovací salón ve vaší blízkosti ve 4 zemích Evropy na základě uživatelských refernecí.

Studio
Nejnovější videa
Japanese Tattoo HORIYOSHI III
Japanese Tattoo HORIYOSHI III
Colour N Coffee Chemnitz
Colour N Coffee Chemnitz
ROCK 'N' INK TATTOO FESTIVAL 2011
ROCK 'N' INK TATTOO FESTIVAL 2011
Poslední komentáře
RE: Tetovanie a predsudky v praci

Jsem učitelka na základní škole ( 1....

před 14 hodinami